Asset Publisher

angle-left Joensuun keskustaan kahden tunnin ilmainen pysäköinti 18.5 - 18.6.2020.

Joensuun keskustaan kahden tunnin ilmainen pysäköinti 18.5 - 18.6.2020.

Joensuun keskustaan kahden tunnin ilmainen pysäköinti 18.5.–18.6.2020

Kauppakamarin tehtävänä on edistää talouselämän toimeliaisuutta ja alueen myönteistä kehitystä. On tärkeää saada koronarajoitusten jälkeen elämä normaalimmille raiteille. Tarkoituksena on rohkaista ihmisiä liikkeelle ja saada kaupankäynti piristymään. Tätä myös kaikki Joensuun pysäköintioperaattorit haluavat tukea.

Pohjois-Karjalan kauppakamarin aloitteesta maanantaina 18.5. alkaa Joensuun keskustan kadunvarsi- ja laitospysäköinnissä kahden tunnin ilmainen pysäköinti 18.6. saakka. Aloitteessa mukana ovat Joensuun kaupungin lisäksi Joensuun Pysäköinti Oy, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Citymarket, Kesko Oyj, Carlson Oy, Korhonen Yhtiöt Oy, Kauppahuone Laakkonen Oy, Keskuskuja Oy, Myyn Parkki sekä Centrumin parkki.

Pysäköinti aika on kaksi tuntia ja se tulee osoittaa pysäköintikiekolla tai alla olevan ohjeistuksen mukaisesti.

 

  • Toriparkin ja Sokoksen pysäköinti toimii automaattisesti niin, että järjestelmä muuttaa pysäköinnin maksulliseksi kahden tunnin jälkeen.
  • Myyn ja Centrumin parkin sekä Metropolin pysäköintitalon osalta niin, että hyvitys tapahtuu maksuautomaatilla (eli pysäköinti tapahtuu normaalisti lipukkeella, maksuautomaatti hyvittää kaksi tuntia ja lipukkeella ulos ajo).
  • Joensuun Pysäköinnin osalta kaikki keskustan alueen 1. vyöhykkeen kadunvarsipysäköintipaikat: Kauppakatu 33, Kirkkokatu 16, Kirkkokatu 25–27, Torikatu 14, Torikatu 19, Torikatu 22, Torikatu 25, Torikatu 28 ja Niskakatu 10.

Elielinkujan sekä Koulukatu 22 (Koskiparkki) pysäköintialueilla käytetään pysäköintikiekkoa.

 

Pysäköinninvalvonta toimii normaalisti, mikäli pysäköintiaikoja ei noudateta. Tarkoituksena on saada kaikki parkkipaikat aktiiviseen asiointikäyttöön.

Form

Ota yhteyttä